2 ene 2010, 22:31

Сбогуване 

  Poesía » Otra
543 0 4

 

 

                                                   СБОГУВАНЕ

 

                                    Отиде си всичко, което можа.

                                    Тръгнаха хората, след тях -

                                    силуетите. Остана тишината.

                                    Разпръснаха се звуците и те

                                    объркани, самотници в нощта.

                                    Цветовете изгоряха в пламъка

                                    на своите багри, а пепелта им

                                    е снегът, покрил земята. Остана

                                    само някаква следа, в която

                                    разпознах познати стъпки.

                                    - Върни се! - викнах на следата.

                                    но без глас. Тя хукна някъде...

                                    Снегът затрупа бързо дирята.

                                    Нощта покри снега. А тишината

                                    приюти залутаните мои мисли,

                                    до утре, когато пак ще заживеем

                                    с една забравена от мене обич.

 

                                                                  Wali./Виолета Томова/

 

 

 

 

 

 

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??