7 jul 2006, 14:01

Сбогуване  

  Poesía
647 0 4

Красива, тъжна, болна, уморена отпускам аз глава и чакам си "ключаря " с ключа за моята врата.

Ръката ми потрепва плахо и търси твоята ръка: да я докосна искам, преди затворена врата.

Очите ми блестят във мрака и търсят твоите очи: да ги погледам искам, преди светът да замълчи.

© Виолета Митева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??