Jul 7, 2006, 2:01 PM

Сбогуване  

  Poetry
645 0 4

Красива, тъжна, болна, уморена отпускам аз глава и чакам си "ключаря " с ключа за моята врата.

Ръката ми потрепва плахо и търси твоята ръка: да я докосна искам, преди затворена врата.

Очите ми блестят във мрака и търсят твоите очи: да ги погледам искам, преди светът да замълчи.

© Виолета Митева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??