3 jun 2007, 10:21

Сбогуване... 

  Poesía
810 0 2

Разкъсвам се отвътре - помогнете!

Сърцето ми, клето, разрежете...

И нека спомените вътре да останат,

но само тези - за хубавите времена...

Да те лъжа вече нямам сили,

друг обичам, за беда...

А ти ме правиш толкова щастлива,

но не е достатъчно това...

С парите щастие не се купува,

а с обич се дарява всяка жена...

Искам да съм с него, разбери,

той сбъдва моите мечти...

Ще тръгвам - сбогом и щастлив бъди,

намери жена, която да носи сърце,

а не камък в своите гърди!

© Росица Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??