Разкъсвам се отвътре - помогнете!
Сърцето ми, клето, разрежете...
И нека спомените вътре да останат,
но само тези - за хубавите времена...
Да те лъжа вече нямам сили,
друг обичам, за беда...
А ти ме правиш толкова щастлива,
но не е достатъчно това...
С парите щастие не се купува,
а с обич се дарява всяка жена...
Искам да съм с него, разбери,
той сбъдва моите мечти...
Ще тръгвам - сбогом и щастлив бъди,
намери жена, която да носи сърце,
а не камък в своите гърди!
© Росица Иванова Всички права запазени