в памет на Доньо Донев
Сбогуваме ли се? Дойде ли времето?
То време за това не се предвижда.
Но ти си тръгна преждевременно,
а тримата глупаци се усмихват...
А тримата глупаци махат с шапки,
защото ги рисува неразплакани.
Сега ще ги научим ли да плачат?
Поклон! И долу шапките, Българийо!
© Дочка Василева Todos los derechos reservados