2.12.2007 г., 13:43 ч.

Сбогуване 

  Поезия » Гражданска
959 0 26
 

в памет на  Доньо Донев

 

Сбогуваме ли се? Дойде ли времето?

То време за това не се предвижда.

Но ти си тръгна преждевременно,

а тримата глупаци се усмихват...

 

А тримата глупаци махат с шапки,

защото ги рисува неразплакани.

Сега ще ги научим ли да плачат?

Поклон! И долу шапките, Българийо!

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??