22 dic 2004, 12:24

Сбъдната мечта 

  Poesía
1244 0 3
Красиво цвете сред тревата,
дъга във синьото небе,
целувка нежна на жената
пленила моето сърце.

Това е може би измама,
шега на моите очи,
а може би мечта неизживяна
която плува в моите очи.

Очаквам аз да се събудя.
Очите ми не вярват на това,
че ти до мене си любима,
че аз до тебе съм сега.

© Иван Бояджиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??