22.12.2004 г., 12:24 ч.

Сбъдната мечта 

  Поезия
1238 0 3
Красиво цвете сред тревата,
дъга във синьото небе,
целувка нежна на жената
пленила моето сърце.

Това е може би измама,
шега на моите очи,
а може би мечта неизживяна
която плува в моите очи.

Очаквам аз да се събудя.
Очите ми не вярват на това,
че ти до мене си любима,
че аз до тебе съм сега.

© Иван Бояджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??