4 ene 2023, 21:25  

Сбъдната мечта 

  Poesía » Para niños
531 2 16

 

 

Купи ми, мамо, микрофон,

но истински, да се науча

със новичкия си смартфон,

във караоке да се включа.

 

Ще бъде с мене всеки ден,

и песни с него ще изпея

на Лили, Кеца, Етиен...

на Криско, Дара и на Прея...

 

Ще уча текстове... на макс,

/най-отговорно подчертавам/,

та в конкурсите... все аз

прима да съм. Обещавам!

 

А после... Цялата страна

по моя глас ще се увлича.

Така, ще сбъдна аз мечта -

на сцена да съм... с песен птича.

 

04.01.2023

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

За сцената мечтая »

6 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??