Купи ми, мамо, микрофон,
но истински, да се науча
със новичкия си смартфон,
във караоке да се включа.
Ще бъде с мене всеки ден,
и песни с него ще изпея
на Лили, Кеца, Етиен...
на Криско, Дара и на Прея...
Ще уча текстове... на макс,
/най-отговорно подчертавам/,
та в конкурсите... все аз
прима да съм. Обещавам!
А после... Цялата страна
по моя глас ще се увлича.
Така, ще сбъдна аз мечта -
на сцена да съм... с песен птича.
04.01.2023
© Таня Мезева Всички права запазени