29 jul 2011, 22:24

Сбъдната молитва 

  Poesía » Filosófica
435 0 4

Как искам времето да върна,

в най-хубавите свои мигове,

най-искрено да ги прегърна

и кажа - Боже, тук съм!

 

Как искам песни да попея

на теб, Живот не лесен,

и с огъня, във мен живеещ,

да пламна - Боже, млад съм!

 

Как искам да съм ти довереник,

да чувам нежните ти шепоти

и с обичта си пълноценна

да зная - Боже, сит съм!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??