Сцена
в небесен нюанс -
играещи фигури
поставят начало,
детски стъпки, прохождащи
в непознат, зараждащ се свят,
публика аплодира
актьорски спектакъл.
Сцена
във вишнев нюанс -
свирещи фигури
изнасят средата,
млади лица крачат
в родения, опознаващ се свят,
пубилка аплодира
музикален концерт.
Сцена
във виолетов нюанс -
танцуващи фигури
изпълняват края,
възрастни хора бродят
в познатия, остарелия свят,
публика аплодира
танцово представление.
© Славка Todos los derechos reservados