20.10.2009 г., 15:35 ч.

Сцени 

  Поезия » Бели стихове
537 0 2

Сцена

в небесен нюанс -

играещи фигури

поставят начало,

детски стъпки, прохождащи

в непознат, зараждащ се свят,

публика аплодира

актьорски спектакъл.

 

Сцена

във вишнев нюанс -

свирещи фигури

изнасят средата,

млади лица крачат

в родения, опознаващ се свят,

пубилка аплодира

музикален концерт.

 

Сцена

във виолетов нюанс -

танцуващи фигури

изпълняват края,

възрастни хора бродят

в познатия, остарелия свят,

публика аплодира

танцово представление.

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??