27 jun 2019, 0:38

Счупено огледало 

  Poesía » Filosófica
466 0 0

Стъкла на парчета,
събирам и редя,
като мънички монети,
опитвам се да ги броя!

Като ситен пясък,
парчетата събирам в моите длани,
в очите ми кристален блясък,
а ръцете ми във кръв обляни!

И животът като огледало,
чупи се и го градиш наново,
но как парченцето да бъде цяло,
време трябва, за да е готово!






 

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??