Ако
някой някога
реши да те обича,
без да иска нищо във замяна,
речи:
Не, няма!
Да се вържа тъй
лесно аз на таз розова измама!
Ти
кажи му:
Тук цената е висока!
Ще платиш ли със охота тоя данък?
Не
да даваш,
а да грабиш всичко,
дето в мене крие се под камък.
14.07.2012
© Цветозар Цаков Todos los derechos reservados