Jul 14, 2012, 11:48 AM

Сделка 

  Poetry » Love
639 0 0

Ако
някой някога
реши да те обича,
без да иска нищо във замяна,

 

речи:
Не, няма!
Да се вържа тъй
лесно аз на таз розова измама!

Ти
кажи му:
Тук цената е висока!
Ще платиш ли със охота тоя данък?

Не
да даваш,
а да грабиш всичко,
дето в мене крие се под камък.

 

 

14.07.2012

© Цветозар Цаков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??