На мен не са ми нужни обещания,
размити, непотребни трудни думи.
Достатъчни са тихите обятия
на парещата вечност помежду ни.
От показност и блясък нямам нужда,
от рани изпокъсани. И драми...
Дали на любовта ти днес съм чужда,
разказваш ми единствено в съня ми.
Аз зная, че понякога е странно
така внезапно в тебе да изстине
усещането. Всичко да е равно
на котата, в която се разминем...
© Геновева Христова Todos los derechos reservados
Браво!