May 30, 2008, 10:23 PM

Себеусещане 

  Poetry » Phylosophy
751 0 17

На мен не са ми нужни обещания,

размити, непотребни трудни думи.

Достатъчни са тихите обятия

на парещата вечност помежду ни.

 

От показност и блясък нямам нужда,

от рани изпокъсани. И драми...

Дали на любовта ти днес съм чужда,

разказваш ми единствено в съня ми.

 

Аз зная, че понякога е странно

така внезапно в тебе да изстине

усещането. Всичко да е равно

на котата, в която се разминем...

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??