Сечи!
/Мракът е скитащ пътник/
Наливай! И не ме мисли...
Не докосвай – жигосано боли..
Изпивам! А твоето ми го лиснù!
Не питай! Самò ще закрещи!
Не е било! Но ти се усмихни!
Смигни ми! “Майната ти” ми кажи!
Изпи ме. А сега - тръгни!
Майната ти! Кинжалът завърти!
Прошката – не чини пет пари,
щом кърпеното пак кърви -
Но вярвай! – “дюшеш” пак хвърли!
Жадни много! – Скитнико, нали?!
Ще ме заковеш с бяло-черен Жокер
Сърцето знаеш - е цар на покер..
Шапка аз ти свалям – “Зарът ти върви...”
Давай, Пътнико, сечи души!
Ренета Първанова
© Ренета Първанова Todos los derechos reservados