29 jun 2015, 17:11

Седемнадесет /словца-сричици още/ за Тебе, Любов! 

  Poesía » Filosófica
488 0 4

И не ще се спреш

да си най плам и жар, а

не - сняг, лед и скреж!!!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??