1 nov 2006, 12:26

СЕДОКА 

  Poesía
647 0 6

диви и груби

нямат почит и морал

нещастници ни пръскат

раждат се без жал

от корен плевел пада

щом друго не помага




ЧАР........01.11.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??