Сега е късно
Сега защо си до мен,
защо ме молиш да си с мен?
Сега е касно не разбираш ли?
Сърцето ми разбил си ти!
Сега е късно да ме молиш!
Сега е късно да ме искаш!
Сега е късно да ме целуваш!
Сега е късно да ме прегръщаш!
Просто е късно, но ти не го разбираш.
Искам да знаеш, че и аз те искам,
но трябва да спрем дотук.
Сега е късно да се молим един на друг!
Сега е късно да се искаме един друг!
Сега е късно да се целуваме един друг!
Сега е късно да се прегръщаме един друг!
Просто сега е късно, вече е твърде късно
да сме заедно, един до друг!
© Любомира Христова Todos los derechos reservados