Mar 12, 2007, 10:09 PM

Сега е късно 

  Poetry
943 0 0

Сега е късно

 

Сега защо си до мен,

защо ме молиш да си с мен?

Сега е касно не разбираш ли?

Сърцето ми разбил си ти!

Сега е късно да ме молиш!

Сега е късно да ме искаш!

Сега е късно да ме целуваш!

Сега е късно да ме прегръщаш!

Просто е късно, но ти не го разбираш.

Искам да знаеш, че и аз те искам,

но трябва да спрем дотук.

Сега е късно да се молим един на друг!

Сега е късно да се искаме един друг!

Сега е късно да се целуваме един друг!

Сега е късно да се прегръщаме един друг!

Просто сега е късно, вече е твърде късно

да сме заедно, един до друг!

© Любомира Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??