9 sept 2007, 20:41

Сега кой го боли? 

  Poesía
514 0 1
 

Пак мълчиш, нали?

Очите ти гледат прощално...

и питат „Сега кой го боли"?

А за тебе може би това е банално.

 

 

 

Пак грешиш... Сълзи...

Душата стене до смърт...

а очите ми питат „ Кой го боли"?

И дали е грешна моята плът...

 

 

 

И усещам как се свечерява,

вътре в моето сърце...

и усещам... и усещам, но пък то остава,

обичайки и твоето зове!

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??