1 oct 2010, 21:35

Сега съм глетчер 

  Poesía » De amor
732 0 18

Сега съм глетчер

 

                               ***

отмина

не се обърна даже

не поспря

дори не знам

сърцето ми сред пламъци как оцеля

стотици дяволи

пресътвориха пъклена клоака

наричаха душата ми на мрака

и молих се

и плаках

и мечтах

и ден

и нощ

в безсъниците слях

косата ми за месец побеля

главата си разбих в бетонната стена

 

ти тихо ледна пепел разпиля

сега съм глетчер

не жена

 

© Плами Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??