21 ene 2014, 22:46

Сега съм истина 

  Poesía » De amor
948 0 3

Сега съм истина

Отроних се в стих.
От глухарчето
донесено с вятъра.
И се скрих в сълза.
Усещах нежност, лято,
топлина и копнежи.
Бях... Бях всички тишини
и шепоти. Бях времето.
И сезоните. Есени и зими.

Сега ли? Сега съм истина.
Сега съм само обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??