Jan 21, 2014, 10:46 PM

Сега съм истина 

  Poetry » Love
999 0 3

Сега съм истина

Отроних се в стих.
От глухарчето
донесено с вятъра.
И се скрих в сълза.
Усещах нежност, лято,
топлина и копнежи.
Бях... Бях всички тишини
и шепоти. Бях времето.
И сезоните. Есени и зими.

Сега ли? Сега съм истина.
Сега съм само обичане.

© Ванко Николов (Starkmaster°   ®vn)′ 

© Ванко Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??