4 sept 2007, 11:56

Сега съм тук 

  Poesía
983 0 19
Не разпитвай как съм дошла

и дали за това съжалявам,

колко дълго до теб съм била,

обич силна дали изживявам.

Гледай в мен, не сваляй очи,

аз съм тук в часа на страстта,

наслади се, след мен ще горчи,

еликсир съм, отпивай в нощта.

Галя леко, така предизвиквам,

огън паля, от страстта ми боли,

вероломно в душата прониквам.

Отпрати ме утре, сега ме гали.

Разгадавай ме, грешна и бурна,

изучавай бавно с устни, с ръце.

Запомни: може пак да се върна,

ала друга и с плахост в сърце.

Тази нощ дойдох да те срещна,

отведи ме, заведи ме в безкрая.

Вечерта е наша, дълга и грешна.

Аз съм тук днес, за утре не зная.

(а)

03.08.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??