12 ene 2013, 10:47

Сега съм тук и сега ме обичай 

  Poesía » De amor
661 0 0

Сега съм тук и сега ме обичай,

наслади се на моите ласки.

С думи божествени ме наричай,

нарисувай ме с най-нежните краски.

 

Сега съм тук и сега ме обичай,

запечатай всеки миг във съня си,

че утре ще е толкова късно

и няма да има за какво да си спомниш.

© Росица Димова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??