Сега съм тук и сега ме обичай,
наслади се на моите ласки.
С думи божествени ме наричай,
нарисувай ме с най-нежните краски.
Сега съм тук и сега ме обичай,
запечатай всеки миг във съня си,
че утре ще е толкова късно
и няма да има за какво да си спомниш.
© Росица Димова All rights reserved.