15 sept 2022, 8:14  

Сегашно безвъзвратно 

  Poesía » Otra
141 0 2

Училище, дърво,                      

под него - пейка стара.

Олющена от неразбиране,

срича мигове–инициали

и хлипа в тишина.

Очите й изтекоха от взиране,

очаквайки деца ... 

 

 

Стихчето е за Големите, от които зависи това да не става никога повече.

А за първокласниците и за по-големите ученици –

незабравими мигове и много, много успехи!

За учителите – успешна и присъствена учебна година!

© toti Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??