Училище, дърво,
под него - пейка стара.
Олющена от неразбиране,
срича мигове–инициали
и хлипа в тишина.
Очите й изтекоха от взиране,
очаквайки деца ...
Стихчето е за Големите, от които зависи това да не става никога повече.
А за първокласниците и за по-големите ученици –
незабравими мигове и много, много успехи!
За учителите – успешна и присъствена учебна година!
© toti Все права защищены