Както пролетното цвете -
и месечината угасва ,
изгрява слънце в плетовете ,
покълва в дъжд ... и пак пораства.
А сред полето вятър вее -
пъшка и се мята ,
фермерите със ръце
пишат по земята ...
© Димитър Димчев Todos los derechos reservados