15.04.2022 г., 7:03 ч.

Сеитба... 

  Поезия » Пейзажна, Друга
578 0 0

Както пролетното цвете -

и месечината угасва ,

изгрява слънце в плетовете ,

покълва в дъжд ... и пак пораства. 

 

А сред полето вятър вее -

пъшка и се мята , 

фермерите със ръце 

пишат по земята ...

 

 

© Димитър Димчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??