Apr 15, 2022, 7:03 AM

Сеитба... 

  Poetry » Landscape, Other
586 0 0

Както пролетното цвете -

и месечината угасва ,

изгрява слънце в плетовете ,

покълва в дъжд ... и пак пораства. 

 

А сред полето вятър вее -

пъшка и се мята , 

фермерите със ръце 

пишат по земята ...

 

 

© Димитър Димчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??