(Изразът е заимстван от нета)
Секи сам си прецЕня
има ли вирОс или нЕма?
Дали е лабораторен дизайн
или е от прилеп, от далечен Китай?
Казват, Бил Гейтс имал принос
да се вихри проклетият вирОс
Скроил бил пъклен план
да ни довърши с поредния щам!
С умен чип да ни „чипира“
и с него всекиго да шпионира.
Имплант с игла…че първа, втора…
Грипче е това бе, хора!
Маска ли? Сертификат?
Аз съм силен, здрав и млад!
Все от нещо се Омира!
Майната на таа ваксина!
Ракийка пийвай си, чуек!
Това за мен е свестен лек!
Рецептата е за оценка „шес“!
Защо е тоа страх и стрес?
Вирус ли? Измислици на търкалета!
На доктори не вЕрвам! Чета си само в нета!
Такова животно, вервайте, нЕма!
Но… секи сам си прецЕня!
………………………………………………………
За човешката глупост няма ваксина!
Но… надеждата последна умира!
© Даниела Виткова Todos los derechos reservados
щом куче не е, а е пес