24 abr 2009, 20:38

Секунда 

  Poesía
506 0 0

 

 

Искам за секунда да бъда сълза,

за да мога да целуна лицето ти.

Искам за секунда да бъда капка вода,

за да мога да целуна устните ти.

 

Искам за секунда да бъда морска пяна,

за да сравня морето и очите ти.

Просто исках, само за секунда

да вляза в сърцето ти.

© Вера Камбурова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??