24.04.2009 г., 20:38 ч.

Секунда 

  Поезия
491 0 0

 

 

Искам за секунда да бъда сълза,

за да мога да целуна лицето ти.

Искам за секунда да бъда капка вода,

за да мога да целуна устните ти.

 

Искам за секунда да бъда морска пяна,

за да сравня морето и очите ти.

Просто исках, само за секунда

да вляза в сърцето ти.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??