23 mar 2016, 21:12  

Sic Transit Gloria Mundi 

  Poesía » Filosófica
519 1 1

 

Казах "Довиждане" на нравите.

На старите, на новите и... твоите.

Побягнах, но се спрях задъхана –

глезените ме боляха от оковите.

 

Обърнах се и забравих накъде съм тръгнала.

Заблудих се; не разбрах, че се е съмнало.

 

А свободата беше кърваво-солена.

Върнах се и сложих си оковите смирена.

 

© AbyssDevourer Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Така преминава славата световна ...
    А ти опитай пак. И този път не си слагай нови окови .
    Поздрав
Propuestas
: ??:??