Не в децата ми, господи,
дето родени са в риза,
в някой друг искам да оставя следата!
Да го дращи самия,
покой да не знае
или, когато много загуби се,
да се връща по нея…
В някой друг, господи,
някой друг…
Суета ли е,
или съм твое подобие?
© Идеми Дойдеми Todos los derechos reservados