29 abr 2009, 11:11

Семейни неволи 

  Poesía » De amor
504 0 2

Аз знам, душата ти е наранена

от таз безумна, страдаща любов.

Дълбоко в мислите си раздвоена -

пронизваш ме с прощалния си зов...

 

 

И тръгваш си посърнала сред мрака,

а някой вече чака разгневен.

Една позната страница от брака -

нима затвори се за теб и мен...

© Иван Миланов Шопов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??