29.04.2009 г., 11:11 ч.

Семейни неволи 

  Поезия » Любовна
503 0 2

Аз знам, душата ти е наранена

от таз безумна, страдаща любов.

Дълбоко в мислите си раздвоена -

пронизваш ме с прощалния си зов...

 

 

И тръгваш си посърнала сред мрака,

а някой вече чака разгневен.

Една позната страница от брака -

нима затвори се за теб и мен...

© Иван Миланов Шопов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??