Семейство аз да имам,
туй подарък е, дар от бога,
друго може и да нямам,
но без семейството не мога.
Майка при мен на земята,
татко горе на небето,
брат и той до мен застанал
и тримата ми в сърцето!!
© Илия Левков Todos los derechos reservados