Nov 28, 2014, 1:15 PM

Семейство 

  Poetry » Love
410 0 0

Семейство аз да имам,
туй подарък е, дар от бога,
друго може и да нямам,
но без семейството не мога.

Майка при мен на земята,
татко горе на небето,
брат и той до мен застанал
и тримата ми в сърцето!!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??