28.11.2014 г., 13:15 ч.

Семейство 

  Поезия » Любовна
398 0 0

Семейство аз да имам,
туй подарък е, дар от бога,
друго може и да нямам,
но без семейството не мога.

Майка при мен на земята,
татко горе на небето,
брат и той до мен застанал
и тримата ми в сърцето!!

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??