Семейството, това е всичко!..
където и да идеш ти..
семейството обратно ще те връща
към любов, топлина и мечти!
То ще построява мостове
от подкрепа, обич и вяра,
в мрачни дни душата ти ще утеши
и надежда ще дари без мяра.
Семейството в сърцето си ще носиш
и в дълбока старост, до сетния си час..
Семейството ще бъде твоят пристан,
след всяко разочарование и провал.
Семейството ще бъде там, ще чака
и вианги за ръка ще те държи.
Семейството упора е и сила тъй голяма,
способна и на ураганите да издържи!
Семейството, това е всичко!
Където и да се намираш ти..
щом има къде да се завърнеш,
по-голямо богатство не търси!
© Периян Байрамова Todos los derechos reservados