7 нояб. 2024 г., 11:15

Семейството 

  Поэзия
76 1 0

Семейството, това е всичко!..

където и да идеш ти..

семейството обратно ще те връща

към любов, топлина и мечти!

То ще построява мостове

от подкрепа, обич и вяра,

в мрачни дни душата ти ще утеши

и надежда ще дари без мяра.

Семейството в сърцето си ще носиш

и в дълбока старост, до сетния си час..

Семейството ще бъде твоят пристан,

след всяко разочарование и провал.

Семейството ще бъде там, ще чака

и вианги за ръка ще те държи.

Семейството упора е и сила тъй голяма,

способна и на ураганите да издържи!
Семейството, това е всичко!

Където и да се намираш ти..

щом има къде да се завърнеш,

по-голямо богатство не търси! 

© Периян Байрамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??