5 jul 2007, 10:59

Сенки 

  Poesía
617 0 21
Тази нощ - сенките се сляха
в края на истинският Рай.
Щурче припяваше разпалено
нежна песничка за любовта.

Светулка мъничка - искрица,
просветна със светлинката си над тях.
Тъй влюбени и грешни,
напуснаха прекрасния Рай!

Но той продължи за тях, на Земята.
Тъй невинно слети бяха те.
Примираше от удоволствие земята,
нощта зави ги - скри ги от света.

Докосвания, пърхащи като пеперуди,
си подаряваха парещи те.
А думите, така въздишащи от удоволствие,
повтаряха чрез устните им: "ОБИЧАМ ТЕ!"

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??