25 sept 2006, 12:01

Сенки 

  Poesía
633 0 12
Сенки



Сенките на спомени прегръщам,

силуети-грешници ридая,

връщам се отново същия,

но могъщ... живея и мечтая!

Безкрайността е слабост!

Няма цвете,

което не умира в красота...

Безсмъртието е надежда,

но за нея нужна е...

несътворена още висота!



ЧАР.....25.09.06

© Чавдар Кунчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??